idag


- Det är min dikt liksom. Eller hur Babe?

Anders har skrivit en dikt om och till mig. Jag får dock inte läsa den i hans närhet. Just nu iaf.
Han är så söt och jag blir bara så glad så att jag inte riktigt vet vart jag ska göra av mig. Samma sak verkar gälla för Anders, bara det är han tycker att det är obekvämt för honom att vara närvarande när jag läser.
Han har sagt att jag kanske ska få läsa den senare idag. tihi. Jag älskar honom så mycket för allt som han är!! Babe! <3 (7 månader imorgon)

Idag har vi gått lite på stan och Anders köpte fina röda adidasfotbollsskor. Jag köpte sandaler på rea för 150 kr och ett rött fint fotoalbum. Nu är det dags att börja dokumentera mitt liv. Till barnbarnen liksom.
(för jag har ju ingen nytta av det..? hihi)

Annars är det bara väldigt varmt åt mig. Säkert för er också så kom ihåg att dricka mycket vatten alla! Inget solsting eller vätskebrist hos mina vänner inte. 

PUSS!


 

iiik


Idag fastnade jag i hissen som vi har här på jobbet!!

Den bara stannade mitt emellan de två våningarna som den går emellan. Jag kunde se ca 30 cm
av dörren på nedervåningen. Paniken hann sprida sig, men väldigt kortvarigt då jag istället för att få panik bestämde mig för att göra något åt situationen. Jag tryckte på ned-knappen (jag skulle åka upp egentligen) och sakta men säkert började den röra sig nedåt. Tacktacktack.

Idag är det jag som tar trapporna förtsättningsvis.

.


Tänk om..?