stupid shit.

"Bästa kund

Vi kan tyvärr inte leverera följande:

* 1 st Psychology: The Science of Mind and Beh... (0073228869) à 1099.00 kr
  - Boken är tillfälligt slut hos vår leverantör.
    Pröva gärna att beställa igen om några veckor.

Med vänliga hälsningar
Kundservice, Bokus"



Yeey. Trevligt. Den ENDA bok som jag behövde de närmsta 10 veckorna och som hela tentan kommer att vara uppbyggd kring är slut hos leverantören.
Trevligt är även att de har dragit 1099 kr från mitt bankkonto. Varför ska saker krånga sig så att man måste fixa med saker? Kan de inte bara trycka upp nog med böcker och så slipper alla folk krångel? Så kan man bara vara glad istället.

Bästa kund - my ass.

this is the first thing that comes to my mind.

"All of these movies of you in my mind.
Run on repeat and there's no place to hide."

Blood - Silverbullit


15:38

Ibland behöver man bara få en kram när man är ledsen. Och höra att allt blir bra, så småningom.

23:59

Just nu sitter jag ihopkrupen på Linnéas säng medan hon springer runt och packar lite saker. Hon är hemma på snabbvisit från Köln och det är en sån befriande känsla att få träffa någon som inte är Anders, Mamma eller Pappa - men som ändå känner mig för den jag är. Inte för att det är något som helst fel på dem men det kan ibland bli lite för mycket av det goda på många sätt och vis. Idag har jag varit otroligt trött men jobbet mellan kl 14 - 18 idag fick mig att skärpa till mig något. Sedan blev det hemfärd för att äta och sedan bilfärd 400 meter till barndomsvännen. Här har jag fått äta kaviarmacka, druckit ramlösa och rapat. Mycket samtal och en och annan tår kom det också.. Då från mig såklart. Hur skulle jag kunna undvika?
Linnéa har köpt sig en fin och superliten mp3 från Creative. Den är typ 3x6x1 cm. pyttis.

Nu ska jag alldeles strax vandra hemåt. Jag tog med mig pappas megastora golfparaply om det skulle regna på mig när jag skulle gå hem. Jag tycker om att gå under det för det är 130 cm i diameter! Det är säkert bra att slå dumma folk med också. Jag ska sticka dem! piow! piow!

Tack och godnatt alla fina. Och grattis igen till Sofia som fylde 20 år idag, söndag.. wiiee :)

Nixon - av Rasmus Kellerman aka. Tiger Lou

"this is how it feels to be special 
I wanted to kill you the next day 
I feel bad i feel bad I feel better
 I wanted to kill you the next day 

I say twice I say thrice I say four times 
I wanted to kill you the next day 
I feel sane I feel sane have i lost it?
this is how it feels to be special
this is how it feels to be nixon

hey, hey, hey, hey forever and ever and ever again
don't you smile like you smile 'less you mean it 
I wanted to kill you the next day
it infected the way that she dances
this is how it feels to be special
this is how it feels to be nixon

you give and you give and you give up
hey, hey, hey, hey forever and ever and ever again.."

morgonens funderingar


Nu har jag plockat upp alla kundreservationer och de flesta egenvårdsprodukterna. Det har gått väldigt bra. Det är skönt när det är lagom med saker att göra, iaf nu. Hade som vanligt ont i magen när jag vaknade imorse men jag har klarat av att jobba bort det så sakta nu när jag gått runt och plockat. Känslorna är inte lika intensiva idag som de varit föregående dagar och det känns bra. Verkar som att jag lugnade mig något efter att ha träffat Anders igår. Jag mår som bäst när jag är med honom och då känner jag ej efter. Det är skönt. Han är bra och rolig för mig. Nu kommer det folk så jag måste börja jobba igen.

Idag kommer bli bra! : ) 

MY OWN DOUBT


SMILE LIKE YOU MEAN IT..


NÄR JAG BEHÖVER DET SOM MEST

JAG FICK NÅGRA ORD FRÅN SOFIA.. HON ÄR MIN STJÄRNA.

Här kommer ett litet utdrag ur en sång:

"You've thrown yourself
Into the flames 'cause you're covered in cold
But these are your friends
They give out a nice warm glow

What have you done? You're cutting your cord
You're floating in space
But these are your friends
They'll be your star-map home

Everybody needs some help sometimes"

Adem, These Are Your Friends


Tänker på dig jättemycket!

Kramar, din vän.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

NU VILL JAG INTE GRÅTA MER. NU VILL JAG BARA FÖRSTÅ. OCH FIXA.

iiih!!!

59647-61


mess around

Nu ser jag på filmen Ray. Jag har ett den förut men det var ett tag sedan. Den är bra. Jag gillar filmer som baseras på det verkliga livet. Det är fasinerande att se vad människor kan åstadkomma. Sara är nere i förrådet och leker. Hon är rolig min lilla katt.
Jag börjar att bli hungrig igen. Borde äta men febern gör det svårt. Något måste jag såsmåningom stoppa i mig..

Jag har bestämt mig för att beställa de sakerna på cdon som jag skrev om tidigare idag. Jag vill hemskt gärna ha dem. Jag jobbar in pengarna. Dessutom, vad är pengar mot musikaliska upplevelser? : )

Sofia, jag läste i din blogg att du fått jobb. Det glädjer mig jättemycket! Låter även som ett passande ställe för dig! Är det en liten mysig butik? Kommer det in roliga folk? Hoppas inte att endel av kunderna är som på mitt jobb bara, hihi!

Idag kommer bli en vacker och bra dag!


                                          


feber och obehag.


I ondsags kväll kom jag hem ifrån Anders och sa till Mamma: "Jag mår inte så bra. Det känns som det gör när jag är riktigt sjuk - fast att jag inte har feber. Mamma tyckte att jag skulle kolla min temp iaf.
39,3!! tjenare! Det blev till att ringa någon på jobbet och säga att jag ej skulle kunna jobba dagen därpå. Sedan fixade de så att jag fick vara ledig fre, lörd och sönd. Det känns bra.

Igår mådde jag något bättre. Hade knappt någon matlust, vilket var jobbigt, men jag kunde iaf få i mig massa vatten. Peak Performance hade halvaprisetrea mellan kl 18.30-22 som jag gärna ville gå på så jag gjorde en kraftansamling och mötte upp Anders på stan runt 18-tiden. Han var(är!) så otroligt fin. Det pirrade massa i magen hela tiden under kvällen när jag tittade på honom. iiih. Jag är så kär!

(Men jag är ändå så ledsen för hur det blev igår Babe... Förlåt.)

Jag tror att jag har hittat min nya musikfavorit: The Kooks!
Såg deras låt Naive på MTV igår och det var helt magiskt! Sångaren Luke Pritchard har en så himla härlig brittisk dialekt och musiken är typiskt brittpop och charmig. Fast mer singer-songwriter stilen på något sätt än typ "oasis".. Ja, jag tänker inte ens försöka mig på en förklaring.

Det blev inget köpt på rean. Alla folk var som galna och packade på sig typ 20 plagg. Anders köpte ett par fina rutiga shorts! Eftersom jag inte "fick" något så blev jag sugen på att köpa mig några skivor isället så nu spejar jag på lite grejer på cdon.  The Kooks och Vive la Fêtes nya album är givna. Sedan är jag sugen på att köpa filmen Walk the line för det är verkligen en av de bästa filmer jag sett, men bara de tre produkterna kostar 517(!) kr tillsammans utan frakt.. Vilket känns alldeles onödigt mycket.

Jag kom hem runt 22-tiden igår jag mådde ej så bra då. Var trött och sliten. Man ska ej göra saker när man är sjuk. Iaf inte ansträngande saker. Se på film, läsa, sova.. sån't funkar.
Jag drömde knasigt inatt och ett tag tror jag till och med att jag yrade. Jag kände att det inte var så bra med mig så tillslut så tvingade jag mig själv att vakna - tog min temp och jag hade 39,4 graders feber. Jag mådde superdåligt och var gråtfärdig, då var klockan runt 04.00. Gick in till Mamma och Pappa (älskade Mamma och Pappa!) och petade på mamma och sa: "buhu. Jag har massa feber. Jag mår dåligt. Ta hand om mig!" Snälla Mamma hämtade vatten och Ibumetin medan jag pallrade mig till soffan i vardagsrummet. Sedan kom pappa upp och vi satt alla tre i soffan under ett täcke och jag pratade om min onda hals och gårdagens händelser.
Mamma och Pappa gick och la sig när jag började att må bättre. Jag lade mig också men jag blev varm och tänkte på massa saker och var hungrig och hade bara allmänt svårt att sova. Så jag gick med täcke, kudde och första Harry Potterboken till soffan och där satt jag till ca kl 06.30 när Mamma kom upp och jag åt frukost med henne. Jag hoppas verkligen att jag mår bättre ikväll.

Over and out för den här gången! puss.

MINA BEKÄNNELSER



OKEJ, DET HÄR HÖR INTE TILL VANLIGHETERNA I MITT VARDAGLIGA LIV MEN IDAG KÄNNER JAG MIG VERKLIGEN KASS. JAG HAR ONT I HALSEN OCH ÄR SEG. MINA MUSKLER VÄRKER OCH JAG ÄR SÅ JÄVLA TRÖTT PÅ ATT JAG INTE SKA FÅ MÅ BRA ENS I EN HEL MÅNAD. JAG ORKAR INTE. VARJE GÅNG KÄNNS BARA TYNGRE OCH TYNGRE FÖR KROPPEN. JAG LIDER BÅDE FYSISKT OCH PSYKISKT AV ATT JAG EJ HAR ORK/VILJAN TILL ATT HJÄLPA KROPPEN TILL ATT MÅ BÄTTRE. JAG TYCKER JU ATT DET ÄR ROLIGT ATT TRÄNA. MEN JAG GÖR DET INTE SÅ ENKELT FÖR MIG SOM DET BORDE VARA.. ATT CYKLA IVÄG PÅ KVÄLLEN NÄR DET ÄR CA 25 GRADER I SKUGGAN OCH HALSEN GÖR ONT FÖR ATT TRÄNA BORDE JU VARA PIECE OF CAKE.. ELLER?

FAN. JAG ÄR BARA SÅ SUR. JAG ÄR TRÖTT PÅ ATT KÄNNA ATT JAG INTE GÖR NÅGOT MED MITT LIV. JUST NU ÄR DET DEN GENOMGÅNEDE KÄNSLAN I MIN KROPP. JAG ÄR EN FEG LITEN LORT SOM KOMMER ATT STANNA I KARLSTAD FÖR EVIGT OCH RUTTNA BORT BLAND ALL KAFFELUKT OCH FÖRSVINNA IN I MASSAN AV MÄNNISKOR SOM ÄR MISSNÖJDA MED SINA LIV. GAH.
ÖN JAG BARA HADE HAFT NÅGRA RIKTLINJER..

JÄVLA HELVETESKUNDER. JAG TROR ATT JAG HAR HAFT HELA MÅNADENS OTREVLIGA KUNDER DEN 1,5 FÖRSTA H SOM JAG HAR JOBBAT IDAG. NICE. OCH INTE HAR JAG HÅLLIT PÅ MINA PRINCIPER HELLER. IAF INTE ÅT ALLA, DE ÄR BARA IDIOTER SOM TROR ATT DE ÄR FÖRMER ÄN MIG OCH PÅ NÅGOT VRICKAT SÄTT SAGT TILL SIG SJÄLVA ATT DET ÄR OKEJ ATT BEHANDLA KASSÖRSKOR SOM SKIT, OCH ATT MAN MED ALL RÄTT KAN VARA OTREVLIG REDAN IFRÅN BÖRJAN. SÅ ATT DE VET SIN PLATS.

GAH. DESSUTOM TYCKER JAG ATT JAG ÄR FUL OCH ATT ALLT ÄR FEL PÅ MIG OCKSÅ. DUMMA DAG.

LÖRDAGENS UTFRÅGNING RÖRDE UPP SAKER JAG TRODDE ATT JAG INTE SKULLE BEHÖVA BLI IFRÅGASATT FÖR. ELLER, TRODDE KANSKE JAG GJORDE. JAG VAR BARA VERKLIGEN INTE BEREDD PÅ ATT DET SKULLE KOMMA DÅ.

JAG HAR MÄRKT ATT MINNEN FRÅN KALMAR BÖRJAR ATT DYKA UPP. DET ÄR LÄSKIGT FÖR JAG MÄRKER ATT JAG HELST INTE VILL TÄNKA PÅ DET ALLS. ATT JAG MÅR DÅLIGT AV DET. EGENTLIGEN ÄR DET NOG BARA HJÄRNAN SOM RENSAR OCH JAG BORDE NOG BARA FÖJA MED MIN HJÄRNA. DET ÄR DOCK ENKLARE NÄR DET ÄR GLADA MINNEN.

MEST AV ALLT BLIR JAG SUR PÅ ATT JAG KÄNNER SÅHÄR. DET ÄR VERKLIGEN INGET PERMANENT MEN JAG BORDE ALDRIG NÅGONSIN KÄNNA SÅHÄR. JAG HAR SÅ OTROLIGT MYCKET ATT VARA TACKSAM OCH GLAD ÖVER. VILKET JAG OCKSÅ ÄR. ALLA SOM LÄSER FÅR INTE TRO ATT JAG ÄR NÅGON SORTS GNÄLLKÄRRING. FÖR JAG HAR EGENTLIGEN TILLTRO TILL MÄNNISKOR, ÅTMINSTONDE OFTAST MIG SJÄLV.

MEN IDAG...

IMORGON ÄR EN NY DAG. (TACK TACK TACK.)

DET ÄR DAGS ATT JAG BÖRJAR ATT FÅ SAKER ATT HÄNDA!!

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

NU HAR JAG VARIT UTE PÅ FIKAPAUS OCH MIN HJÄRNA HAR LUGNAT NER SIG BETYDLIGT. BARA SÅ NI VET. JAG TÄNKTE NU DELA MED MIG AV NÅGRA LÅTTEXTER TILL ER.

ANDERS:
Ain't no other man can stand up next to you
Ain't no other man on the planet does what you do
You're the kinda guy a girl finds in a blue moon
You got soul, you got class, you got style, you're bad ass
Ain't no other man, it's true
Ain't no other man but you

SOFIA, REBECKA, MADDE, LINE, SUSS:
Oh, I get by with a little help from my friends
Mm, I get high with a little help from my friends
Mm, gonna try with a little help from my friends

DET VAR ALLT JAG HADE ATT SÄGA FÖR DEN HÄR GÅNGEN. LEV VÄL!