Andakt

59647-34

Först måste jag börja med att säga grattis till min Babe på femmånadersdagen! Det har vi gjort riktigt bra och jag hoppas att många fler månader följer! <3 
Anders är i New York nu och lever livet så tyvärr får vi inte pussa på varandra men enligt min Mamma så är det här nyttigt för oss  - och när har mammor fel? ;)

Idag har mitt kusinbarn Gabriel konfirmerat sig i Munkfors kyrka. Det var en okej konfirmation men prästen öppnade gudstjänsten på ett, för mig, tvivelaktigt sätt. Hon sa: "Nu hoppas jag att vi kommer att få en fin stund tillsammans och att några av era fördomar om konfirmationen kan försvinna." Vem öppnar en kommunikationsväg(hittar inget bättre ord) med att påtala att den man kommunicerar med har fördomar? Det är verkligen att dömma människor på förhand och jag förstod aldrig riktigt vad hon menade med det. Vem/vilka hade hon i åtanke när hon sa det? Dessutom bestod ungefär 85 % av församlingen av människor som var över 30+ och som antagligen varit med om konfirmationer förut. Så det är bara konstigt för mig.

På Gabriels mottagning efteråt fanns en liten treårig Saga som fann tycke för mig. Vi spelade fotboll - hon var mål! Vi sköt även maskrosor på varandra som sedan skulpturerades till ett s.k. ormbo - bilderna ovan! Hihi, hon var superrolig! När det var dags för mig att åka hem så blev hon ledsen och pekade på sitt hus och sa att jag skulle komma och hälsa på henne någongång. Sedan fick jag två kramar och så följde hon mig till bilen och vinkade tills vi hade åkt. Det värmde och hon gjorde mig glad.

På hemvägen besökte vi forsen och bruket i Munkfors. Det var jättefint och väldigt mycket vatten i forsen. Tyvärr blev det inget bra kort på den.

Nu skall jag mata min mage. På återseende!!

smiley faces.


Jag är fast.

Revolution på arbetsplatsen

Nu kära vänner kommer ni inte längre att veta om jag sitter hemma och skriver eller är på jobbet.
Vi har nämligen fått ett fullt normalt tangentbort här på apoteket nu. Jag vet inte exakt varför
men hela kassasystemet havererade förra veckan så det har varit någon kille här och bytt
ut nästan varenda liten del på och i datorn.

Jag jobbade kl 07.30 - 12.30 idag det gick bra men när kl var 11.40 var jag superhungrig så
jag slängde i mig mat när jag väl kom hem. Sedan spelade jag lite poker och ringde några
samtal som har hängt över mig. Vid 15-tiden började jag frysa jättemycket så jag tänkte att
jag antagligen bara var trött och att det skulle bli bättre om jag la mig på soffan under ett täcke
och vilade lite innan jag skulle jobba kl 16.00 igen. Jag kom in i någon sorts konstig sömn
och plötsligt så snurrade hela världen och jag började att må jätteilla. Det fysiskt kändes
som att jag färdades både bakåt och framåt, samtidigt som jag snurrade. Runt runt runt.
Det var jätteäckligt och obehagligt och jag försökte att på något sätt väcka upp kroppen till
något annat. Jag drack lite vatten och började att äta en banan men det var inte så lyckat.
Nu sitter jag på jobbet och vi får helt enkelt se hur det går.. Jag mår fortfarande illa men inte
så mycket att jag måste hänga över en hink.. Ögonen hänger dock inte med för 5 öre och
huvudet gör sig onödigt mycket tillkänna.
Jag vet inte vad som är bästa beslutet: låta kroppen vila eller hälla i sig vatten..

Nu har strax över en halvtimme gått, den gick bra. Nu är det bara sju halvtimmar med jobb kvar.

Önska mig lycka till.

All I do.

vi1vi3vi2


Jag älskar Dig.

Förändring är det enda som är konstant i livet.



Åh så fin den är min Stadium Arcadium box!!!!!!!!!!!! Jag kan sitta och titta och ta på den hur länge som helst! Sedan finns det massa saker i den som man kan leka med!! Spelkulor, snurra och en fin bok
med fina texter och bilder i. Albumet består av 28 låtar och många av dem knocks me out - för att använda
musiktermer. När jag hörde Hard To Concentrate första gången så grät jag. Det har aldrig hänt mig förut vid första lyssningen av en låt. Sedan har vi ju Animal Bar, Tell Me Baby, Charlie, Torture Me, Strip My Mind, Death of a Martian.. Ja, det finns många låtar att välja på som är helt otroliga! De flesta är ganska långa också så mycket hinner hända i varje låt vilket är en rolig överraskning. Med red Hot Chili Peppers som följeslagare kommer denna sommaren att bli oförglömlig!

Sofia kommer hem till Sverige den 3:e juni och jag blev så otroligt glad när hon berättade det! Jag räknar dagarna vännen!! <3 Det är få förunnat att ha hittat en så otroligt bra vän och själskompanjon.
"She's like your dark haired twin!" (England)
"För... Ni är väl systrar?!" (Rådhuscafét)

Hihi, saker jag aldrig kommer att glömma..

Jag hade ont i magen när jag vaknade imorse. Det finns två möjliga anledningar. hels vill jag inte att det skall vara någon av dem. Det sitter i lite fortfarande men jag håller på att battla med det och har jag klarat av att tackla bort det förut så skall jag fan klara av det nu med. It's all in my head.

(Swengelskan kommer tillbaka och det är ännu ett tecken på att Sofias ankomst är nära.)

Det finns mycket som jag skulle vilja och behöva skriva här och nu men jag är inte riktigt färdig med mina tankar kring det så jag låter det vila. Igår mötte jag Kristina. Det påminnde mig om gångna tider, känslor och händelser. Antar att det kan ha varit det som utlöste min reaktion igår, i kombination med att jag var så fruktansvärt trött. Hon sa något som jag inte tyckte om. Det går bara inte.

Ni som står mig nära och även läst denna bloggen grundligt undrar säkert varför jag inte jobbar en dag som denna. Det är nämligen så att jag har fått nya jobbdirektiv. Varannan dag jobb kl 07.30-12.00 och 17.00-20.00, nästa dag ledig! Det känns jätteskönt för 10 dagar i rad som det blev nu var lite väl tufft..
Till helgen är jag dock hel ledig och det känns oerhört befriande! Skall följa med Anders och hans familj till Molkom och Anders söta morföräldrar och sedan hoppas jag bara på en finfin helg med Babe.

Nu skall jag ut i solen och få min lite mer fräknar! Tack Anders och Suss för era uppmuntrande sms imorse! <3 Det är skönt att veta att folk tänker på en.

ps. Har ni märkt att jag oftast skriver skall istället för ska?

ps2. Länktips jag fick av Sofia: http://persson.blogsome.com/ (vidarebefodrar hennes önskan om att den borde uppdateras oftare)

wiiee

Hej hopp alla som väntat!

Nu är jag äntligen tillbaka i bloggvärlden. Det har bråkat mycket med mig men idag verkar det funka.

Solen och värmen har ju tillslut kommit till Karlstad och jag bara njuter! :) Jag är (pepper, peppar, ta i trä!) väldigt väldigt nöjd med min tillvaro just nu. Solen skiner fint, det är precis lagom varmt, Sofia har precis berättat att hon kommer hem den 3:e juni (jag kommer att räkna dagarna), jag och Anders har det så underbart bra och jag är mer kär än någonsin.. :D

- Dessutom så har Red Hot Chili Peppers släpp sitt nya album och JAG ÄLSKAR DET!!!!!!!! Tack snälla snälla CDON som såg till att jag fick det redan på releasedagen!

Madeleine ringde mig dessutom igår och det var en glad överraskning. <3

Så det enda jag skulle vilja ha mer av nu är umgänge med Madeleine och Susanna, träningsmotivation, sömn och samtal med Sofia. Men det är lite svårt iom att jag jobbar och så nästan varje dag nu.. Sedan i måndags så har jag jobbat 7 dagar i rad och skall nu jobba 5 dagar i rad. Sedan är jag ledig hela lördag, söndag och måndag så helgen är efterlängtad!! :) Jag förstår dock inte hur man skall hinna med att ha ett liv när man skall börja ha ett heltidsjobb på r i k t i g t? Det gäller att hitta något som är varierande och riktigt riktigt roligt! Det borde inte vara något problem ;)

Nu skall jag prata lite med Sofia sen skall jag ringa Babe!

Puss alla sötisar! Ha det fint nu i värmen och ät mycket glass!! 

Ps. Jag kommer att lägga upp ett mer "uppdaterande" inlägg med lite bilder och så från den senaste månaden då jag varit så tyst, men håll tillgodo så länge!