Hej!


Nu är jag i Bristol, England, hos Sofia och semestrar mig lite.
Idag fyller jag visst 21 år och det är min andra födelsedag utomlands. Vi får se hur väl England kan mäta sig med Florida. Jag har ju även spenderat 19 födelsedagar i Sverige. Så vi får se hur denna utveklas :)
Något som är positivt med detta är att jag får som två födelsedagar då jag kommer att bli firad av de nära och kära i Sverige när jag kommer hem.
Snart ska vi äta mat som Sofia är snäll och lagar och sen har hon köpt en tårta som vi ska häva i oss :) En chokladtårta för 18 pers närmre bestämt.
Nu var visst maten färdig. Sedan ska vi gå ut och dansa. Jag hoppas på en trevlig kväll.
Vi hörs snart igen folk!


tillsammans är vi hjältar

 
"I am, like many people, quite upset about how things are in the world now, and while I am a musician, I wanted to maybe be a spokesperson for the people in the street, who are pretty pissed off in general. I am just one of all these voices, and the fact that somebody like me has had enough shows you it is a pretty intense time we live in. Emotionally, I was just really, really hungry for something quite full-bloodied and visceral."


...so says Björk in a new interview that is up at
MTV.com


I hear you. Jag har fött en idé, eller snarare ett projekt.


Här får ni dagens Björkbild:

image119



beundran


Det finns inte många personer som jag känner att jag hellre skulle vilja vara, eller se ut som, än mig själv. 
Jag spenderar inte så mycket tid på att tänka på "tänk om..". Det ger mig ingenting. Det finns ingenting jag vaken vill eller kan göra åt den saken i alla fall. Jag vill försöka leva här och nu i så stor utsträckning som möjligt. Även om jag tror att det kommer ta lång tid innan jag nått dit i dess fulla bemärkelse. Detta utesluter dock inte att jag beundrar och ser upp till människor. För det gör jag verkligen.

En av dessa personer är Björk. Jag har inte lyssnat sådär jättemycket på hennes musik mer än hemma hos Rebecka och de två album som jag har i min iPod (Vespertine och Post) . Det jag gillar med henne är att hon känns jordnära och äkta. Naturlig. Island gör nog så med sina invånare.

Dessutom är Björk otroligt vacker och söt. det funns hur mycket vackra bilder på henne som helst.
Bilderna är konstverk i sig.


image118


"All that no-one sees
you see
what's inside of me
every nerve that hurts you heal
deep inside of me
you don't have to speak - I feel"

Jóga - Björk

.


När vi var i Göteborg så fick jag en födelsedagspresent av Anders.
(Fast det vet jag ju egentligen ingenting om..)


59647-117