:-(

idag skulle jag skriva en lång och fin blogg med bilder från mina senaste eskapader men nu kan jag inte lägga in bilderna i det jag ska skriva så nu blir jag bara sur. Jag som skulle ha uppdaterat denna blogg för över en vecka sedan men då strulade det sig eftersom jag inte hittade digitalkamerorna med mina bilder i. Nu har jag äntligen hittat kamerorna och lagt in bilderna i datorn och sedan vidare i bloggsaken så att jag skall kunna använda dem här, men då funkar det inte iaf. Gah!! Jag blir SUR!!!!

all världens ljuvlighet och en sol som ler.



Tack tack tack!! Idag känns det nästan som att jag har återfötts! Efter nästan tre veckor av huvudvärk,
magknip och uppochned-humör är det här den bästa dagen på länge, om man ser till mitt välmående.
Eftermiddagens väder har fått mig att inse att våren och sommaren verkligen är påväg och att det nu börjar hända grejer. Jag känner det. Hela jag vibrerar och min själ vill helst hoppa jämfota. Come away with me..

Mina vår- och sommargudar har återigen uppenbarat sig för mig och självklart är det Red Hot Chili Peppers som jag pratar om. Det är nu nästan sju år sedan som de lyckades snärja mig med albumet Californication och de lyckas tydligen fortfarande. Fyra plus till nya singeln "Dani California" i dagens AB och lyssna gärna själva på den här: http://www.redhotchilipeppers.com/news/news.php?uid=161 
I LOVE IT!!! Trummorna och rytmerna i hela låten bara andas sommar för mig! <3 wiiee

Albumet Stadium Arcadium som släpps den 8 maj kan nu bokas på cdon men jag har ett litet problem: Stadium Arcadium Digipack - 199 kr
eller
Stadium Arcadium Limited Edition 2CD + DVD - 679 kr

Okej, prisskillnaden är ju uppenbar. Jag har råd. Men frågan är: Kommer det vara värt det? Lätt om jag gillar albumet och DVD:n. Bortkastade pengar om jag inte gör det...? Inget talar ju dock för att jag inte kommer att tycka om musiken. Men vad finn på den där dvd:n som gör att det blir 480 kr dyrare? Jag vill veta och vi vet nog alla vad jag kan göra åt den saken..


Igår var jag hemma hos Anders. Trötthet ledde tyvärr till missförstånd men jag tycker att vi ordnade upp det bra <3 Och jag var inte rädd en enda gång.. Jag växer och utvecklas tydligen. *iih*

Sedan sist så har jag även skickat in papper till KAU. Om allt går som planerat så studerar jag grundkurs i psykologi A 20 p till hösten. Det vore. Haha, sedan får ni vänner och pojkvänn(er?) akta er för då kommer jag, förhoppningsvis, se igenom er ännu mer. Skämt å sido. Ni förstår vad jag menar..

Line var även hemma hos mig dagen efter mig födelsedag. Jag fick en intressant pocketbok och vi åt mycket tårta och pratade gamla minnen från mellan- och högstadiet och våra nya upplevelser. Det var jättetrevligt och jag känner att jag borde försöka ta vara på Line och mitt liv tilsammans mer än vad jag gjort.

Idag när jag kom hem från Anders hade jag ett paket från England som låg och väntade på mig på min säng. Födelsedagshälsningar från Sofia. Min kära Sofia.. <3
Jag kunde inte ha fått bättre födelsedagspresenter! Hihi, hon vet precis och idag blev det faktumet nästan lite läskigt. Jag återkommer med bilder.

Nu mina vänner skiner solen så underbart fint utomhus och jag börjar jobba om ca 45 min så det är dags för mig att påbörja en promenad.

Kom ihåg: Kärlek börjar med och hos Dig först. Alltid.