nöjd


För första gången på länge känner jag mig tillfreds och nöjd. Tänk, jag känner till och med hopp inför framtiden!
Det var tyvärr längesedan.

Idag har jag skrivit ansökan till komvux, 7 kurser, hoppas jag blir antagen. Det vore gött. Plötsligt känns inte Psykologprogrammet så himla långt bort. Kanske 2 terminers råpluggande på Komvux, men hey, det är det värt. Det är det värt tusenfallt.

Jag har dessutom pratat med Ricard och blivit extremt resesugen. Men först Komvux, sen 1 års heltidsarbete för att kunna ansöka till Psykologprogrammet. Sen får vi se vart kompassen pekar. Ingenting utesluter ju det andra.

Jag har dessutom nyss beställt en prenumeration på O Magazine - Oprahs tidning för er som inte visste det.  Vi får se vad den kan ge mig. Jag är otroligt nöjd, 240 kr för en helårsprenumeration (12 nr) iom att dollarn är så låg! 240 kr inklusive frakt!! Det är 20 kr per nummer. Tänk då dessutom på att den kostar 104 (!) kr på pressbyrån. Det är en höjning på 520 procent! (Eller blir det 420 procent?) Nåväl, det är billigt och det är bra. Jag är nöjd. 
Förutom transporten från USA som jag inte kan försvara alls ur miljöaspekt.. 

På tal om popcorn så vill jag dessutom försöka att hälsa på Sofia i Schweiz nu framöver.
Jag ska göra mitt yttersta. Annars får vi fixa det på annat vis. Kanske England istället? Men jag skulle ju vilja se Schweiz..

Nåväl. Nu ska jag äta. Jag är glad och hungrig. Jag har dessutom gått upp ca 5 kg från min hemkomst från NZ, det är inget som bekymrar mig just nu. Det har blivit så pga att jag inte tagit hand om mig. Men nu blåser förändringarnas vindar runt mig. Vad spännande! 

Inatt/Imorse drömde jag att jag väntade tvillingar med Anders. Tänk vad mysigt! Tvillingar! Om jag någongång skulle få tvillingar så har jag ingen önskan att klä dem likadant. Inte alls. Varför finns den kulturen egentligen? Det måste bottna i identifikation. Men klär föräldrar sina syskon likadant/mtchande? Eller handlar det 'bara' om tvillingar/trillingar/osv..? Är det så? Jag vet inte.. Jag har ingen erfarenhet alls på den punkten. Sen ska jag inte sticka under stolen att det kan vara gulligt med två små personer som ser likadana ut - men gullighet är inget jag skulle vilja förhålla mig till som uppfostringsmetod.

Jag undrar om Anders skrek åt mig imorse när han väckte mig. Eller pratade han bara högt för att jag skulle vakna? Det är ju sannerligen skillnad. Att skrika - eller att prata högt.

Hm... Jag skulle också vilja läsa filosofi och bila genom USA och besöka några städer i Canada. Det vore grymt! Följ med!

Dessutom så rekommenderar jag alla att lyssna på Markus Krunegårds nya album, M.I.A - Paper Planes och titta på Benjamin. Det är konst och underhållning på hög nivå och det är allt jag har att säga om den saken.


 








yeah.


Your friends have voted on your strengths and weaknesses:

STRENGTHS:

most kiss-able
person with the best smile
most athletic

WEAKNESSES:

craziest
most adventurous


Jag måste säga att jag gillar facebook lite mer nu. Tack tack.

Jag känner mig hedrad över att ni anser att mina svagheter är att jag är galen
och äventyrlig. Eller betyder det att ni inte tycker att jag är det? Hm...

Kom och pussas med mig så ska jag le åt er och även visa upp mina atletiska sidor! ;)
Det verkar vara det som gäller.

Benjamin testar Segway!


Benjamin!



Benjamin!


Ord är överflödiga. Han är bara så himla bra.