ärligt!



Hur har han kunnat få släppa denna låt? Har ingen, INGEN, hört hur extremt kass den är och stoppat honom?
Jag hoppas att eventuella vinster som han gör på denna låt går till välgörenhet.

"This is why, this is why, this is why i'm hot
I'm hot cause i'm fly(fly)
you ain't cause you not(not)

You ain't cause you not?!?! Skämtar du med mig? 
Att skriva "You ain't cause you're ugly" i det läget hade tom varit bättre, det hade varit lika illa men det hade i alla fall föklarat något.  

"This is why i'm hot, i don't gotta rap
I could sell a mill sayin nothin on the track
I represent New York
I got it on my back"

 
(kommentarer överflödiga)

Dessutom är jag upprörd över  sådana världsliga saker som svält, övergrepp i alla dess former, krig, fattigdom och alla andra humanitära kriser som pågår i världen.

ge mig!

image124

Tänk om jag kunde få ha det här håret? Varje dag! Alltid! Jag vill!!

Nu ska jag gå och lägga mig i badkaret. Någon dag ska jag blogga om New York också.

Tåg kl 10.25


Imorgon är det dags för avfärd.. Oj så spännande det ska bli!


image123


teliastrul


Jag har fått ännu en ny lånetelefon av telia då min riktiga mobil är i Danmark(!). För ca 2,5 vecka sedan slutade
skärmarna på min mobil fungera. Jag gick då in till Telia med min mobil och tillhörande garanti och de skulle skicka iväg den på reparation.  I fredags fick jag ett meddelande om att min mobil var lagad och fanns att hämta i teliabutiken. När jag kom hem och packade upp den var den skitigare och mer sliten än min var. Något stämde inte så jag jämförde den mobilens serienummer med min mobils serienummer - jag hade någon annans mobiltelefon.
På lördagen gick jag sedan till telia igen och de kunde tyvärr inte hjälpa mig då pga. att reparationsstället hade stängt (och det var ju de som hade gjort fel). Så jag skulle komma tillbaka på måndagen istället. Jag var där i måndags och fick då jättedålig service och det höll på att sluta med att jag gick därifrån utan någon mobil alls. Så jag beslöt mig för att gå dit idag igen och få hjälp av den snälla personen som hjälpte mig i lördags.
Han ringde reparationsstället som efter lite efterforskning kunde meddela att det var samma reparatör som hade lagat båda telefonerna och att han hade packat dem fel så min telefon fanns nu i Danmark.
Vad som nu händer är att den telefon som jag fick i fredags är påväg till reparationsstället i Kristinehamn. Dessa ska då försöka att få tillbaka min telefon från Danmark. SÅ - när jag har kommit hem från New York om ca 14 dagar så ska jag gå in till telaibutiken och se vad som har hänt. Ansvaret ligger nu hos reparationsstället och teliabutiken tycker att de bör ge mig en ny telefon som kompensation.
Det tycker jag med. Gärna en iPhone. Eller någon i den stilen.

Jag förklarade för teliamannen att jag snart skulle resa ut ur landet och att jag verkligen behövde en telefon då. Han hämtade då en lånetelefon och berättade att det var deras "speciella" lånetelefon. (Inte i närheten av den skiten som jag fick låna från början) Och sannerligen, den var speciell, för när jag kom hem och kollade igenom den fanns där Christian Berglunds, Freddan Erikssons, Heino-Lindbergs, Jonas Frögrens, Emil Kåbergs och Leveins nummer. Misstänker även att Marko Jantunens nummer finns där då han ligger under namnet Marko och numret börjar på 00358, vilket är Finlands landsnummer.

Jag undrar vem det är som har haft denna mobil före mig. Och som sedan inte har tagit bort denna information från mobilen. Hur speciell ska man vara för att få låna den här telefonen egentligen? Har telia olika telefoner av olika kaliber som de lånar ut till olika människor beroende på vem människan är? Mycket intressant.

Jag kanske borde se om jag kan tjäna en hacka på dessa nummer ;)

Nu ska jag gå och sova lite. Min kropp är inte i fas.

Och babe, du behöver inte vara orolig, hihi.