who got the funk?

Nu har jag typ en vecka kvar på mig att plugga till tentan och paniken börjar så sakta att smyga sig på. Jag läser och läser men jag har verkligen ingen aning om det går in eller inte. Känns som att det kan bli ytinlärning på hög nivå.. Det ska bli ytterst intressant att se vad dyker upp i hjärnan nästa tisdag.

Jag sov över hos Anders inatt, dels för att komma närmre universitetet och även för att det är trevligt :) Det är dock lite jobbigt att han går upp kl 05.30 för så tidigt behöver jag inte vakna. Idag somnade jag faktiskt om direkt när han gått upp, vilket aldrig har hänt förut. Annars brukar jag lägga mig igen när han har gått en timme senare. Sedan så brukar jag sova alldeles för länge istället för då hamnar jag oftast i någon sorts konstig dröm-sömn där jag sover ganska så djupt men ändå är medveten om vad som händer runt mig.. Typ. Det är jättesvårt att väcka mig sj'älv ur det om 1 h brukar oftast bli 2-3 h sömn istället. Imorse när jag "sov" så drömde jag att Anders mamma och pappa kom in i hans lägenhet och lämnade saker och jag låg och låtsades sova jättedjup i Anders säng. De gick runt där och pratade och skojade med varandra, fast försökte ändå vara tysta då de upptäckt mig. Det läskiga är att det känns som att det verkligen har hänt, fast ändå inte.. Hjärnor är så förvirrade och lättlurade. På många sätt och vis.

Innan Anders skuleel göra sig i ordning så kröp han ner hos mig i sängen. Han sa att jag är det bästa elementet någonsin :D Jag är glad att kunna vara till hjälp, hihi, det är inte ofta han behöver värmas upp. Det var en vädligt mysig start på dagen!

Nu sitter jag på universitetsbiblioteket och har precis kopierat in info om hjärnan från NE till ett worddokument. 15 sidor. Yes. Tror dock att det kommer att ge mig betydligt mycket mer än vad den förvirrade föreläsaren gjorde inom det ämnet..
Mitt kopieringskort är borta, det är oerhört irriterande för det fanns pengar på det och jag tänker inte gå och köpa ett nytt hur som helst. Även om jag behöver. Jag måste leta lite mer först.

Idag tror jag att det är tisdag. Jättemycket är det tisdag för mig. Varför blir det så ibland? Jag ska dock vara tacksam att det inte är tisdag utan att jag nu har "fått" en extra pluggdag, eller något sådant..

Nu ska jag gå och stänga in mig i det tysta läsrummet. Ge mig kraft!


skolarbeten & shit.

Varför ska man ens bry sig?

Det är bara upprepningar...

diverse


Jag tycker att Färjestad borde skärpa till sig! 2-5, 3-6, 0-3 de tre senaste matcherna. What's going on guys? Kanske borde jag besöka dem och snacka lite social- och gruppsykologi med dem? Hihi, det vore väl något? Jag kan se rubrikerna: "Psykologistudent räddade Färjestad!" "- Ge henne fri tillgång till LLA i alla lägen!, säger Sammen om deras räddande ängel." Oh well... ^_^

...

Babes dumma basiller: försvinn! Ni ska INTE sjuka ned honom! >_< 

...

+ + + + + till de tre snälla sköterskorna som tog hand om mig idag när kroppen beslöt sig för att svimma efter blodprovstagning idag. (det var ju en intressant upplevelse måste jag erkänna...) 

...

Saul WIlliams! (att jag hade glömt bort honom bland allting(som jag ej lyssnar på) i min iPod?)

...

Psykologitenta is coming up. Perception hit, orala och anala faser dit (allas vår Freud!), coping, deklarativt minne, kongruens, presonliga konstrukt, the big five, Goldberg, Rotter, Eysenk, Pavlov, Weber + tusen andra saker att hålla reda på.
Håller ni tummarna den 31 oktober?

...

Mat! Vilken njutning... : )
 
...

Tv4 morgons reportage om de tre finländarna som spelar i Färjestad denna säsongen. Det gjorde min morgon! hihi.

...

Språkresa vt-07?

...



det har stått still

Jag behöver VERKLIGEN uppdatera min skivsamling.

Några tips kanske?

Nu måste jag plugga innan jag ska träffa Babe.. <3 

idioter!

Länk jag fick från Linnéa idag:

http://www.dn.se/DNet/jsp/polopoly.jsp?d=147&a=578625&previousRenderType=6

det är medmänsklighet på hög nivå det..

kompromisser

59647-67

Inatt sov jag över hos Anders för att jag skulle komma närmre universitetet för att åka dit och plugga idag. Jag har verkligen inte alls någon lust med att ens sätta min fot utanför den här lägenheten idag. Vädret är grått, grått och ännu lite mer grått - det tom regnar. Men eftersom det är så här jag känner så skall jag iaf lova mig själv att inte svika min handlingsplan. Om ca 3-4 h kommer Anders hem och minst 2,5 h av dessa skall jag ha pluggat, minst. Dessutom ska jag tycka att det är intressant och roligt, annars kan jag lika gärna lägga ned. Jag behöver en spark i ändan.

Here we go..

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

"Life is largely a process of adaption to the circumstances in wich we exist."

- Hans Selye

överraskning minst sagt


Carl Bilt är Sveriges nye utrikesminister!!
vilken skräll...

säg hej till hon som inte kan

Jag är jätteförvirrad. Jag vill göra allt och ingenting, på samma gång.
Jag har jättemycket att plugga men ändå sitter jag här framför datorn och gör inte ett jävla dugg.
Jag blir så fruktansvärt trött på det. Jag behöver komma ur min spiral av apati och se till att GÖRA något.
Kanske är det just det som blockerar mig? När man vill och har för mycket runt sig så går det helt
enkelt i baklås.. Jag gillar inte att jag inte lyckas att motivera mig. Jag känner mig som ett dåligt skämt.
Mycket snack liten verkstad. Fan, varför går jag i baklås?

Det är som att jag har gett upp utan att ens gett mig själv en chans. Varför gör jag så mot mig själv?
Det borde ju vara att "bara" börja någonstans..

Kanske är dags att skriva upp en handlingsplan av något slag..