Grattis till mig!! :)


hihi. 20 år och jag lyckades blåsa ut 19 st av ljusen på tårtan. (ajaj - det kommer ju bli svårare för varje år nu)


Nu är alla presenter öppnade, tårtan äten och sockerkicken överlevd. Anders åkte här ifrån för ca 1 h sedan och jag har från dess fram tills nu lyssnat på en skiva som han bränt ihop till mig. Låtarna var så vackra att jag fällde en tår redan efter 2 min.. När Håkan sjöng "jag ger dig min morgon, jag ger dig min dag" i låt tre så var jag borta.. Idag insåg jag ännu mer hur mycket han betyder för mig och hur otroligt mycket jag tycker om honom. Jag trodde att jag redan hade förstått omfattningen av hans entré i mitt liv, men jag har en känsla av att det här bara är början..   

Allt som allt är jag extremt glad åt allt som inträffat denna dag. Mamma och Pappa är så söta och gav min fina och roliga presenter. Jag undrar hur jag kommer att klara av att sköta blommorna bara.. Det enda jag skulle kunna kalla negativt i denna symboliska dag av frihet och att jag nu, enligt Sofia, är vuxen var den gamla mannen på apoteket idag som kallade mig för en skolungdom. Han skulle bara veta. Hehe.


Tack till alla som grattat mig och gjort denna dag till vad den blev!! I feel your love.

Tack Rebecka, Emma, Susanna, Inga, Sven och Vanja för korten! <3 (mads och sofia - jag vet att ert kommer - jag väntar tålmodigt!)
Tack Line, Ewy och Sven för samtalen! <3

Nu blev det som ett litet tacktal här.. Nåväl. Jag skall absolut inte bli långrandig (höhö)

Iaf.. Nu skall jag kanske äta lite mer tårta och sedan sova. Thank you and good night.
 


"snu ska svi sova"

Ovan: Sofia gör narr av mitt sätt att skriva på MSN. Jag kan egentligen inte förneka att jag ofta hittar på egna ord helt ovetandes när jag skriver. MEN till mitt försvar så måste jag säga att kl var runt 00.30 när vi satt och skev och då var jag trött i ögonen och kunde inte riktigt se tangenterna ordentligt. (ööh.. ja.)

Idag har jag varit duktigt och städat hela mitt rum, dammat och vädrat och grejat. Jag bar till och med ut mina fåtöljer på alltanen och mattpiskade dem! Jag har även tvättat och sorterat och slängt massa papper. Sara, min katt, ville få med mig ut på springtur i trädgården (för utomstående: hon älskar att bli jagad) men jag fick snabbt erfara att is är halt och farligt så Sara får vänta på Anders istället. På något sätt anser jag att han är mer stabil än mig.

Tydligen skall jag jobba imorgon också. Det känns okej, det är bara kl 8-12 och vid den tiden så skulle jag ändå inte göra något.

Nu skall jag gå och hänga upp tvätten. Jag återkommer senare idag. Då har jag, förhoppningsvis, gjort lite mer braiga saker!

------

Upd.

Nu har jag även, med hjälp av Pappa, fått tre tavlor upphängda i mitt rum. Det blev fint och jag är supernöjd. Jag passade även på att hjälpa Mamma i köket inför den stora dagen imorgon (hihi); jag hackade (och åt) saltanötter och jag provsmakade marängen som just nu står i ugnen och håller på att bli en marängtårtbotten. ^_^ 
Pappa har lovat att ta med mig på lunch imorgon efter jobbet och sedan vid 16-tiden kommer Anders hem till mig! <3
Hihi, jag är så glad! Jag tror att det kommer att bli en toppendag! Just därför skall jag nu titta på Hockeykväll med Pappa och sedan gå och lägga mig och hoppas att jag somnar som en stock.

Peace! (Imorgon mina vänner! :-D)

hon som alltid finns.

den bästa

Vissa saker går aldrig att få tillbaka. Andra stannar hos en för alltid. Så är det med min vän Sofia. Hon är, utan tvekan, halva mig. Just nu är saknade efter henne enorm. Jag är så oerhört lycklig över att få ha en så fantastisk bästa vän. Att jag desutom har täffat min största kärlek Anders och att Madeleine och jag hittat tillbaka till varandra känns på något sätt som en befrielse. En befrielse från något som annars kunde ha varit något riktigt tungt att bära.

Jag längtar till våren och jag ser med spänning fram emot vad den och sommaren har att erbjuda. England? London? Paris? Skåne med Anders? (ja älskling, vi ska lära oss att tanka)  Även hösten ser just nu spännande ut!

Nu behöver jag sömn men samtalet med Sofia ikväll triggade igång förträngda tankar. Tack!!!

något att fundera på mina vänner.


”Om du börjar med för lite sömn på måndagen
och fortsätter under veckan så är du
definitionsmässigt diabetiker på fredagen.”

Torbjörn Åkerstedt, sömnforskare

Jag undrar vad som händer om man börjar måndagen med att sova alldeles
för mycket och fortsätter med det hela veckan ut? Vad är jag definitionsmässigt då på fredagen?

Nu ska jag  bege mig till Bergvik för att få reda på hur det blir med jobb till sommaren. Hoppas att jag blir nöjd.

jag återkommer...

funderingar och matlagningsglädje.




Idag vaknade jag abrupt av en konstig dröm jag hade. Klockan var då 8.30 så det var ändå dags att gå upp. Jag åt en god och trevlig frukost och satte mig sedan för att skriva klart brevet som jag påbörjade igår. Jag hann färdigt med det och mottagaren kommer att få det imorgon. Jag är nervös för det är oerhört ärligt. Jag hoppas att det förstås och tas in.  Jag vet aldrig om jag gör rätt.

Vid elva-tiden blev det avfärd till stan och träning på S.A.T.S - Core pass. Min mage slet som tusan med att pressa in naveln mot ryggraden samtidigt som Anouk skrikandes att hon aldrig skulle bli någons fru pressade mig till att hålla ut liite till när plankan varvades med rygglyft.

Ett överraskande möte gjorde även att jag klarade av att gå galet snabbt på löpbandet i 20 min och till och med springa de sista 5 minuterna.

Sedan blev det hemfärd med matlagning som mål. (När tänker jag inte på mat btw?) Stekt kassler och bulgursallad innehållande soltorkade tomater, kokta morötter, sallad (som ersättning för ruccola), solrosfrön (rostade) och coktailtomater. Toppa sedan detta med ca ½ msk hallonvinäger och 2-3 msk olivolja.
U N D E R B A R A     N J U T N I N G!

Jag undrar varför jag aldrig har funderat på att jobba inom matbranchen.. Kanske som provsmakare? Mmm..

Sedan ringde jag till Anders och det blev ett långt och mycket trevligt samtal. Jag tycker om honom mer och mer för varje dag. På fredag åker vi till Mariestad och jag är nervös.

Dagen har annars spenderats mycket på att fundera på saker. Sofia framförallt. Det var oerhört skönt att prata med henne igår och jag insåg hur mycket hon verkligen betyder för mig och hur mycket jag saknar henne. Att höra att hon saknade mig med gjorde mig glad och inbjudan till England var grädden på moset. Även om jag nu inte tycker om varken grädde eller mos..

Madde har även hon tillägnats tankar, och ja, vi är mer lika än vad vi ibland kan tro. Träffen med Mads och Suss på onsdag ses fram emot med spänning. Hihi. Let's play like sisters!

Till sist vill jag visa hur en söndag med snö och katt kan te sig...