många bäckar små...

59647-81

Tänd en stjärna - skänk en slant!

Nu kan du få en egen stjärna i jul - eller varför inte dela den med släkt och vänner. Ju fler som tänder ljus på stjärnan, desto starkare lyser den. Och det bästa av allt är att när du tänder en stjärna eller adderar ljus till en befintlig stjärna skänker du samtidigt 10 kr till BRIS, Barnens Rätt I Samhället, och deras viktiga arbete med att stödja de mest utsatta i samhället - barnen.


(Som tack får du Body Shops 50-klapp som sms direkt till din mobil. 50-klappen ger dig 50 kr rabatt när du handlar produkter för minst 300 kr i deras butiker (gäller tom 17/12, gäller ej vid köp av deras makeupservice eller presentkort)
The Body Shop Svenska AB täcker teleoperatörskostnaden för de första 10 000 sms’en så att ditt bidrag på 10 kr oavkortat går till BRIS.)


Våld i hemmet är en av vår tids största utmaningar när det kommer till mänskliga rättigheter. I en rapport som presenteras av UNICEF och The Body Shop International framkommer skrämmande fakta att 275 000 000 barn drabbas av våld hemma. Undersökningen som baseras på data framtagen av United Nation General´s Studies on Violence Against Children kartlägger hur situationen ser ut länder mellan länder. Detta är den första djupgående undersökningen av hur utbrett och vilken påverkan våld hemmet har på barn.


The Body Shop har sedan många år arbetat mot våld i hemmet i flertalet kampanjer över hela världen och med den globala rapporten och den talande statistiken om alla de miljoner barn som utsätts för våld, hoppas man att kraftiga åtgärder genomförs. Det våld som sker hemma är särskilt allvarligt för det utövas av någon närstående och pågår ofta under lång tid. Skadorna som uppstår påverkar den fysiska, sociala och känslomässiga utvecklingen. Förutom de fysiska skadorna så kan framtida problem som koncentrationssvårigheter i skolan, problem med sociala kontakter eller destruktiva beteende uppkomma.



Jag har tänt en stjärna under namnet Orangi. Leta hemskt gärna reda på den och bidra, detta kan ni göra här
http://www.thebodyshop.se/jul/ 
Se så, iväg med er! Annars får ni inga julklappar!! Dammit >_<

Tack alla!

Kommentarer
Postat av: AnetteJ

Hej!
Ursäkta att jag kommenterar på fel ställe. Blev lite nyfiken på hur det gått med din utredning. Har du PFAPA? Min son har nämligen det syndromet, och vi har blivit informerade om att det ska växa bort i skolåldern. Skulle vara jättekul ifall du svarade! Kram!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback