Hultsfred 07


JUSTICE [fra] är klara för Hultsfred -07!!

"Justice är två attitydindränkta dansslynglar som skiter i allt och kör över sin publik med urbant smutsig metalhouse à la super-ep:n ”Waters of Nazareth”." (
rockparty.se)

Dessutom så får Småland påhälsning av ingen mindre än Ozzy Osbourne. Mer intressanta är kanske Wolfmother, Joy Denalane, Timbuktu och DAMN!, Salem al Fakir, Sebastian [fra], Asha Ali och Roxy Cottontail.

Kanske blir en festival i år trots allt..

Kommentarer
Postat av: The Time Falcon

Jag såg razorlight på MTV imorse. "America" sjöng dom om.
Puss

2007-01-22 @ 15:57:39
Postat av: Sofia

"Metalhouse" haha! Fulaste beskrivningen någonsin! Justice är skitig elektro och inget annat, jädra rockparty! :P och SebastiAn...ja, de skulle jag gärna se igen. Fast jag hoppas på att de spelar Glade tror jag. Din blogg var väldigt fin, förresten!
puss

Postat av: Sofia

Jag tänkte faktiskt kommentera ikea-bilden, men sedan läste jag knäppa Justice-beskrivningen! Jag tyckte det var väldigt snyggt, faktiskt, vitt är som sagt lite av min grej. Det var coolt att det ändå kändes varmt och ombonat, tror det hjälpte att det inte var alltför avskalat. Hm, ja, kanske kan skicka lite bilder över msn, but don't judge ;) äta bör man, Paul kom med en curry igår vid 23-tiden så jag fick allt mat. Och idag har jag ätit massor...mmm

Ett Josef Frank-mönster som bakgrund där texten står, och sedan vitt runt om vore grymt...bara en tanke. Fast då får du nog fiffla med bloggern ett tag. Nu MÅSTE jag skriva klart min uppsats!!
Hoppas apoteket var ok idag!
Puss kram

2007-01-22 @ 21:52:29
URL: http://bristollegal.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback